Thursday, 8 December 2011

AISHITERU

^^asalamualaikum^^

9.12.2011

nk thu ape yg ader pader tarikh nie x???

lau nak thu hari nie bufday my best frenz 4ever n ever,,,

NOR NABIHAH AB RAHIM,,

awk dah same taraf gan saya ar,,

allready 20 years old,,

waaahahahahh

TAHNIAH SAHABATKU,,,

x sgker kan,,,kita dah 20thn kan,x lamer ag aq nk msuk 21 pulak,,,

cepatyer mase berlalu,,,

ingat x? kita tadika sme2,,msing2 nk tjuk hbat,,hahahx..

dgn bju hijau yer,,,aq smpan ag pic kita yg suke kmpul piala time tdka,, mcm2 yg kita msuk kan,,

waaaaa,,,kita x sme time sek ren,,,ehheh

tp ko ingat x moment kita ngok game bola kt sek rendah ko tu!!

aq thu ko akn ingat smpai2 bile2 kan,,

kakakakakakkahhhh

sbb aq still ingat ag,,,

pertama kali jatuh cinta PANDANG PERTAMA!!x gitu..

aq jtuh ati gan goal keaper (anuar)

ko gan pemain comel (haris kan)sbb time tu ko gan dia same2 comel *ketot,,hahah

laps abes game tu,mcm2 ar,,nk mntak tel ar,,,hahahx!!lawak2,,

sampai mntak no bdk2 tu kat ckg tusyen ag tu,,smpai jadk pekasam,,

nk wat cm ner kan,,x der jdoh,,

B ko rase kan kita jumpe ag x diorang?????

moment kat smkbbu,,hahahhx!!

dan dan dan lagi,,

hehehehehehheh,,,

hadiah aq,tunggu ko kawen,,,t ckup pakej aq bg ko hadiah au,, ^^

hadiah yg istimewa dari aq,, b maafkan aq ekh,,slma kita kwn nie mcm2 yg kite harungi sma2 kan,,,,hahahhax,,,aq syg ko,,

aq doakan,,,

*kebahagian hidup ko,hopefully happy jek,,

*happy hdup gan NABIL ko tu!!heheheh

*success in you life

*ko akn ingat aq sampai bila2,,

*kita dapt jmpe cm time kita remaja,,ahhahx

*sahabat selamanya

NURUL NABILA BINTI MISNAN SAYANG

NOR NABIHAH AB RAHIM



pic yg aq smpt post disini,,byk ag pic gan ko,tp x per aq dh save kat diri aq,,:)


aq x sbor nk ngok ko grade gan jaya ye!!! :)
SEMOGA SUCCESS
doakan aq jgk yek,dpt gengam segulung ijazah cm ko,,,:)^^
pic nie time aq g UTM,terjah blik ko,,,,dn aq snap,,,!!
x per bragan awal2,,:)


jogging ag,,di HUTAN BANDAR,,
tp skg x yah kan b,coz dah ader org syg,,,:)



berjimba2 di KOTA SERI ISKANDAR,,:)
PEARL HARBOUR


ku ukir namamu di atas pantai lido,,,:)

ingat x??kita g danga bay pastu dgn selamberyer kita beli lyg2 dan bermaen lyg2 itu,,
cam knk2 ribena,,hahahhax!!! :)
kita same2 berdoa semog impian kita bersama akn tercapai,,,
bawalah ku terbang bersama impian kami,,


HAPPY BIRTHDAY to BIEHA,,

p/s : on9 di libray UiTM PERAK,,
~~~ makn kek ingat aq,,, au!!~~~


Thursday, 1 December 2011

~~ risau ~~

salam kawan2,,
ap khabar korg???hope sht2 jek ekh,,
RISAU!!
why??

hmmmm,,,,
yuran x byar ag!!
duet ypj x msuk ag ar,,,
lamer tu,,,
dah 2minggu nie,,
nk pakai duet lah,,

nk mntak kat abh gan mak rase cm takut jek,,
tp ngadu kat mak,,
cbe tnyer abh dulu,,
sbnoryer x nak wisau kan diorg,,

bile call abah,,
bape tu 'nak' (anak)??
dlm rm3,,,

x per,t abh msukan ekh,,lau abah dah msukan t abh call,,
ok abah,,,
tp x perlah,,,
gune duet smpnn aq dulu,,
biler dah dpt wet ypj tu,,topap balek,,,

insyaallah,,mdah2 an,,,

p/s:dah windu family,,